Frustartion with VMWare Workstation 6.5 and NAT Service crashing

I recently upgraded VMWare Workstation 6.0 to VMWare Workstation 6.5 on Vista 64-bit and I am constantly receiving notification server that my VMWare Nat Service has crashed.  This happens all the time and I can’t figure out what exactly is going on here.

Attached is the dump file from the Windows Vista Problem Reports and Solutions section:

Product
VMware NAT Service

Problem
Stopped working

Date
10/1/2008 9:24 AM

Status
Report Sent

Problem signature
Problem Event Name:    APPCRASH
Application Name:    vmnat.exe
Application Version:    6.5.0.4558
Application Timestamp:    48d2fb61
Fault Module Name:    ntdll.dll
Fault Module Version:    6.0.6001.18000
Fault Module Timestamp:    4791a783
Exception Code:    c0000005
Exception Offset:    0002f897
OS Version:    6.0.6001.2.1.0.256.6
Locale ID:    1033
Additional Information 1:    fd00
Additional Information 2:    ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
Additional Information 3:    fd00
Additional Information 4:    ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160

Extra information about the problem
Bucket ID:    942273558

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s